Slash N’ Roses zorgt voor ultieme “Guns N’ Roses experience” als afsluiter van de Lulboompop vrijdag!

 

Wat Pinkpop kan, dat kunnen wij ook! Dat is wat onze festival directeur gedacht heeft. Hij was er al een paar jaar mee bezig, maar dit jaar is het dan echt gelukt om deze Guns N' Roses tribute show naar Lulboompop te halen.

De beste Guns N’ Roses tribute show van Europa nog wel!

 

Slash N' Roses bestaat uit gepassioneerde en ervaren rockers die technisch op het hoogste niveau alle wereldhits en de beste albumsongs, van de Amerikaanse superband Guns N' Roses, tot in de perfectie weten neer te zetten.
Naast de vele muzikale hoogstandjes weet de band ook met hun dynamische podiumperformance het publiek van begin tot het eind 'bij de strot te pakken' en zo mee te nemen in de ultieme 'Guns N' Roses Experience'. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Welcome To The Jungle zijn slechts enkele wereldhits die voorbij komen tijdens een concert van Slash N' Roses. 

 

Met sensationele optredens op de mooiste locaties zoals o.a. Paradiso, 013 Tilburg, Stadion SilverDome Zoetermeer, Effenaar Eindhoven en Metropool Hengelo is deze topband met recht dé tribute-sensatie van 2020!

 

MAINSTAGE - vrijdag 26 juni - 23:00 uur