28 & 29 JUNI 2024 | MEGEN

Algemene voorwaarden Stichting CLM (Lulboompop Festival)  – Merchandise

ARTIKEL 1. BEGRIPPEN EN TOEPASSELIJKHEID

1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Stichting Creatief Leefbaar Megen – Lulboompop Festival (hierna: Stichting CLM) zijn deze Algemene Verkoopvoorwaarden (hierna: Voorwaarden) van toepassing, tenzij Stichting CLM zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kan de klant geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

1.2 3 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.

1.3 Van het in deze Voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

 

ARTIKEL 2. AANBIEDINGEN/OVEREENKOMSTEN

2.1 Alle aanbiedingen van Stichting CLM zijn vrijblijvend en Stichting CLM behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

2.2 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van je bestelling door Stichting CLM. Stichting CLM is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Stichting CLM dit mee binnen twee (2) werkdagen na ontvangst van de bestelling. Indien van toepassing worden ontvangen gelden teruggestort.

 

ARTIKEL 3. PRIJZEN EN BETALINGEN

3.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s inclusief btw.

3.2 3 voor orders worden verzendkosten gerekend. Zodra we je pakketje hebben verzonden, ontvang je een e-mail met een track & trace code. Via track & trace kun je je pakketje volgen.

3.3 Na een bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling kan geschieden door middel van iDeal. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend.

 

ARTIKEL 4. BESTELLEN & LEVERING

4.1 In de aanloop naar het festival toe, is de webshop geopend. De webshop sluit op zondag 12 mei 2024 om 23:59 uur.

4.2 Vanaf maandag 13 mei gaan wij als een dolle aan de slag om jullie bestelde items te laten maken. We houden jullie op de hoogte wanneer alles gearriveerd is en de pakketjes op de post worden gedaan.

4.3 Heb je gekozen voor afhalen? Das mooi! Op zaterdag 15 juni 2024 liggen de items voor je klaar op de Graaf Alardstraat 42 in Megen. Tussen 14:00 – 17:00 kunnen deze opgehaald worden.

4.4 Lukt dit niet? Dan zijn je bestelde items af te halen op maandag 24 en dinsdag 25 juni bij de Lulboom tussen 19:00-20:00 uur.

4.5 Tijdens het festival zullen diverse items uit de webshop te koop zijn. Niet alles is fysiek op Lulboompop aanwezig. Is je favoriete item niet meer te verkrijgen tijdens Lulboompop, niet getreurd! Tijdens Lulboompop zal de webshop weer geopend worden. De webshop wordt tijdelijk weer geopend op vrijdag 28 juni 2024. Deze sluit weer op zondag 7 juli 2024 om 23:59 uur. Op ophaaldagen/verzenddagen worden dan per mail met je gecommuniceerd.

4.6 Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de klant geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding.  In geval van ontbinding conform lid 2 van dit artikel zal Stichting CLM het bedrag dat de klant betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.

4.7 Stichting CLM heeft de mogelijkheid om de bestelling in gedeelten te leveren indien wij ons daartoe genoodzaakt zien. Beoordeling van de noodzaak ligt bij Stichting CLM. Indien levering in gedeelten zal plaatsvinden, wordt de klant hiervan op de hoogte gesteld.  Wij doen ons best om de website zo up-to-date mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening.

4.8 Indien je bij Stichting CLM een bestelling plaatst, zal de bestelling naar het opgegeven afleveradres worden verzonden. Eventuele fouten in het adres zijn voor rekening en risico van de klant. Indien wij de bestelling retour ontvangen en opnieuw moeten versturen naar het juiste adres, zijn de extra verzendkosten rekening van de klant. Indien de bestelling door een foutief opgegeven afleveradres zoek raakt, zijn de kosten voor de nieuwe bestelling en het verzenden hiervan voor rekening van de klant.

4.9 Indien je op het overeengekomen bezorgmoment niet aanwezig bent, zal de bestelling de volgende dag (met uitzondering van zondag en maandag) nogmaals worden aangeboden. Indien de tweede afleverpoging (via identieke procedure) niet slaagt, zal de bestelling retour gaan naar Stichting CLM of op te halen zijn bij een ophaalpunt van PostNL gedurende 7 dagen. Indien de bestelling daar niet binnen 7 dagen wordt opgehaald zal deze retour gaan naar Stichting CLM.

4.10 Indien de bestelling retour komt, dan zal de klant het orderbedrag minus de verzendkosten vergoed krijgen.

 

ARTIKEL 5. RECLAMES EN RETOURZENDING

5.1 Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling per mail (info@lulboompop.nl) aangeven wat er aan het product ontbreekt. Vermeld hierbij het ordernummer en de gebreken inclusief foto’s. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort. Deze garantie vervalt wanneer:
a. het product gedragen / gewassen / geopend / gebruikt is.
b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen
c. gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

5.2 Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren. Wij dienen binnen 14 dagen na ontvangst een bericht hierover te ontvangen op info@lulboompop.nl. Wij sturen je dan een retourlabel en dienen vervolgens binnen 14 dagen het product retour te hebben ontvangen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product niet gedragen/gewassen/geopend/gebruikt is. De kosten van retour zenden zijn voor je eigen rekening.

5.3 Indien je onverhoopt een verkeerd product ontvangen hebt, dien je vooraf contact met ons op te nemen alvorens het retour te zenden. De kosten van het retour zenden kunnen wij achteraf niet meer verrekenen.  Indien de retourzending in goede staat is ontvangen en de producten in goede staat zijn, zal Stichting CLM het retourbedrag binnen 14 dagen terugstorten op de rekening waar ook de betaling van is afgeschreven.

 

ARTIKEL 6. PRIVACY

Voor de verwerking van persoonsgegevens geldt de privacyverklaring van Stichting Creatief Leefbaar Megen. Deze is te raadplegen via https://www.lulboompop.nl/privacy/. Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Stichting Creatief Leefbaar Megen
Graaf Alardstraat 42
5366 BR Megen

Mail: info@lulboompop.nl
KVK: 70762244

Stichting CLM
Lulboompop is onderdeel van Stichting CLM, en vindt plaats op de Maasdijk (splitsing richting veerpont Appeltern).
KVK: 70762244
Contact
Postadres:
Graaf Alardstraat 42
5366 BR Megen
(NB: dit adres is niet de locatie van het evenement, alleen bestemd voor post)