Matties van LBP

LULBOOMLOTERIJ

Lulboompop steunen én kans maken op 1000 euro? Wij organiseren een officiële loterij waarbij je kans maakt op prachtige prijzen: 

 

1e prijs: 1000 euro contant

2e prijs: scooter 

3e prijs: LED tv

En vele andere prijzen! 

 

De trekking van de loterij is zaterdag 22 juni om 18:00 uur op het hoofdpodium! 

 

Loten zijn verkrijgbaar bij Jules, Sander, Ad, Carlo, Daan, Fred, Marieke, Gea, Jacques, Johan, Joris, Thieu, Niels, Peter en Rene. 


Lulboompop spaart geen centen, maar mooie momenten! Alle opbrengsten gaan terug in het festival! Sponsor zijn van Lulboompop? Naast de vele vrijwilligers is de steun van financiële middelen van harte welkom. Een festival van iedereen, vóór iedereen! 


Jouw naam op de tent of mainstage?!

  

Afgelopen editie van Lulboompop hebben we voor het tweede jaar op een rij, de tentnaam verkocht aan de hoogste bieder. Afgelopen editie ging de rood/witte tent door het leven als "ATS van de Wiel - tent" en was het hoofdpodium omgedoopt tot "Generation  Mainstage".  

 

Ook aankomende editie willen we beide podia weer een naam geven, hier is tevens het eerste bod al voor uitgebracht ;)

Tegen elk aannemelijk bod zullen we deze tent omdopen tot de tent van de hoogste bieder.  De biedingen op beide tenten zullen via onze Facebookpagina gebeuren. Hou deze daarom goed in de gaten! Heb je vragen of wil je vast stiekem een (openings)bod doen, stuur ons dan even een mailtje: lulboompop@gmail.com. 


Matties van Lulboompop