27 & 28 JUNI 2025 | MEGEN

Lulboompop is uitverkocht!

Lulboompoppers! Op vrijdag 1 december 2023, om klokslag 20.00 uur, starte de kaartverkoop voor Lulboompop 2024. Binnen 1 uur waren allebei de dagen uitverkocht.

LULBOOMPOP 2024 is UITVERKOCHT
28 & 29 juni 2024
Tickets €17,50 per persoon per dag

***

***

VEELGESTELDE VRAGEN

Welke soorten kaartjes zijn er? En hoeveel mag ik er bestellen tijdens de wereldwijde kaartverkoop?

Alles over onze beschikbare kaartsoorten en –prijzen lees je op deze pagina. Voor de wereldwijde kaartverkoop op 1 december geldt het volgende:
Er is geen maximum aan het aantal te bestellen tickets.
Vrijdag en Zaterdagkaarten zijn los van elkaar te bestellen. We verkopen geen weekendkaarten.

Tickets kosten €17,50 per persoon per dag. (exclusief servicekosten)
Bij het bestellen van je kaarten kan je meteen een kluisje reserveren.

Hoe werkt het?

Ga naar onze ticketpagina of klik op de volgende link https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/lulboompop-festival-2024
Iedereen die om 20:00 uur inlogt krijgt een willekeurige plek in onze wachtrij. Iedereen die na 20.00 uur de link nog aanklikt, sluit achteraan in de rij. ’s Ochtends vroeg al gaan klaar zitten heeft dus geen zin, net als F5’en. Dat laatste kan er zelfs voor zorgen dat je weer achteraan in de rij kunt aansluiten.

Welke betaalmethoden zijn er tijdens de wereldwijde kaartverkoop beschikbaar?

Tickets kunnen online betaald worden met: iDeal, Creditcard, PayPal, Sofort, KBC/CBC Payment Button, Belfius, Bancontact.

De tickets die ik wilde kopen, blijken uitverkocht. EN NU DAN?

Een combinatie van geduld en TicketSwap. Alleen bij TicketSwap garanderen we een 100% veilige transactie én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Zijn we meteen van die doorverkoop-woekerprijzen af. Koop dus niet via andere kanalen!!!

Ik heb een ticket gekocht maar kan hem niet meer vinden. HELLUP!

Kijk eens in je Junkmail (spam) of zoek in je inbox op “Ik Ben Aanwezig”. Niets gevonden? Ga dan naar ikbenaanwezig.nl/ticketskwijt

Hoe krijg ik toegang tot mijn tickets?

Je ontvangt in de mail een link naar de ticketpagina die toegang geeft tot de ticket(s) met QR-code, welke direct scanbaar is vanaf mobiel. Het is optioneel om deze vanaf daar in pdf te downloaden en vervolgens te printen, maar dit is absoluut onnodig en slecht voor het milieu. Elk afzonderlijk ticket (elke afzonderlijke QR-code) is geldig voor één persoon.

Ik heb tickets gekocht met verouderde Facebook gegevens, wat te doen?

Om snel antwoord te krijgen stuurt de bezoeker een berichtje via Facebook Chat incl. een afbeelding van de betaling (screenshot bankafschrift) en het gewenste mailadres. Na controle sturen wij de tickets opnieuw op het gewenste mailadres.

Ik heb kaarten verkocht maar kan toch niet komen, kan ik ze teruggeven?

Teruggeven van tickets is helaas niet mogelijk. Ruilen is helaas ook niet mogelijk. Wil je toch van je kaart af, dan drukken wij je op het hart alléén te ticket te verkopen via Ticketswap. Ticketswap is 100% betrouwbaar en werkt fantastisch. Koop en verkoop dus niet via andere kanalen!

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan even naar info@lulboompop.nl

STEUN LBP, WORDT MATTIE

LBP MATTIES

Bekijk alle matties