24 & 25 JUNI 2022 | MEGEN

TICKETS LULBOOMPOP FESTIVAL UITVERKOCHT

WOW! Dat ging hard! De overheid heeft besloten deze zomer evenementen toe te laten tot maximaal 750 bezoekers per dag. Dit betekent dat we voor beide dagen helemaal zijn UITVERKOCHT.

Daarnaast geloven wij in een festival ZONDER 1.5 meter regel. Om een veilige BUBBEL te creëren heb je naast je ticket een vaccinatiebewijs of testbewijs nodig om toegang te krijgen tot ons festival. Meer info? Klik hier! 

 

LULBOOMPOP 2021 LIVESTREAM

Het zijn gekke dagen voor de vrijwilligers van team Lulboompop.

Nadat we een week geleden bestempeld zijn als “grootste festival van Nederland” door het AD en radio Veronica is de run op kaarten alleen maar groter geworden. Alleen zijn er geen kaarten meer beschikbaar.

Daarom komen we met een oplossing! Zodat iedereen die wil, toch kan genieten van 2 dagen live muziek.

Er komt een Lulboompop LIVESTREAM op 20 & 21 augustus die per dag 10 uur gaat uitzenden. Alle bands en artiesten op de mainstage en Invascon stage zullen te zien zijn. Speciaal voor al die mensen die er vanwege vakantie of andere redenen niet bij kunnen zijn.

Via onderstaande link kun je inloggen. We vragen een kleine bijdrage voor de livestream. Dit om de kosten een klein beetje dekkend te krijgen. Denk aan een regisseur, cameramensen en heel veel techniek.

Klik hieronder voor de link en ervaar zo alsnog de live beleving van Lulboompop 2022 ❤️🤘🎸

LULBOOMPOP LIVESTREAM