24 & 25 JUNI 2022 | MEGEN

PRAKTISCH

Vragen/tips/opmerkingen/suggesties/klachten
Heb je vragen, tips, suggesties of klachten, mail dan naar: info@lulboompop.nl
Wil je werken op Lulboompop mail dan naar: info@lulboompop.nl of contact ons via onze socials

Voor vragen over publiciteit, mail naar info@lulboompop.nl

Lulboompop is onderdeel van Stichting CLM, en vindt plaats op de Maasdijk (splitsing richting veerpont Appeltern). Of typ Doctor Baptiststraat 41 (Megen) in op je navigatie. Dan komt het ook goed!

Bestuur Stichting CLM (Creatief Leefbaar Megen)
Voorzitter: Johan Hermans
Penningmeester: Peter van de Berk
Secretaris: Marieke van Druenen

PRAKTISCHE INFORMATIE LBP21

OPENINGSTIJDEN
De poorten van de Lulboompop-bubbel gaan vrijdag vanaf 16:00 en zaterdag vanaf 15:00 uur open. Op het ticket staan de tijden waarop je toegang hebt tot de LBP Bubbel. Ben je later dan op het ticket staat beschreven? Geen probleem! 

TOEGANG
Je komt binnen via de entree gelegen aan de punt Dr. Baptiststraat / Maasdijk. De rest van het terrein is i.v.m. de huidige regelgeving afgesloten.
Om in de Lulboompop-bubbel te komen hebben we van je nodig:

Corona toegangsbewijs:

Het coronatoegangsbewijs bestaat uit een geldig vaccinatiebewijs bij voorkeur via de CoronaCheckApp  of een bewijs van Testen voor Toegang niet ouder dan 24 uur voor tijdstip van controle bij binnenkomst. Indien je niet beschikt over een volledige vaccinatie laat je dan gratis testen bij de Testen voor Toegang-locaties in je buurt liefst zo kort mogelijk voor aanvang van het festival maar in ieder geval mag het bewijs niet ouder zijn dan 24 uur. Zowel een bewijs van volledige vaccinatie als bewijs Testen voor Toegang vind je in de CoronaCheckApp die eenvoudig te downloaden is in de App Store of Google Playstore.

Om het aantal bewegingen zo klein mogelijk te houden verzoeken dringend om het festivalterrein niet meer te verlaten zodra je eenmaal binnen bent. Indien je toch het festivalterrein moet verlaten en op een later tijdstip weer terugkomt checken wij opnieuw het coronatoegangsbewijs en dus ook of de 24 uur van Testen voor Toegang nog niet zijn verlopen!

Toegangsticket Lulboompop:

Het door jou gekochte LBP-Ticket. Het ticket kan bij de entree worden aangeboden op je telefoon of op een A4 print.

Bij de entree wordt je eerst gecontroleerd via de Corona Check-app. Vervolgens scannen we het door jou gekochte ticket.

 

VERVOER
Als je met de auto komt kan je deze parkeren in Megen op het Graaf de Brimeuplein (volg de muziek en je vindt ons wel) of het parkeerterrein bij Ulysses. Auto’s die op de maasdijk geparkeerd worden zullen worden verwijderd. Kom je met de fiets dan je deze stallen langs de maasdijk bij de entree. Let op: de fietsenstalling is niet bewaakt en het stallen van je fiets is dus op eigen risico!

 

VRAGEN?
Vanaf dit moment staat het Lulboompop-team voor je klaar. Heb je vragen over bijvoorbeeld je reis, parkeren of de entree? Stel je vraag gemakkelijk via de mail, Facebook Messenger en Instagram stellen.

 

HUISREGLEMENT
Wil je meer weten m.b.t. de regels op ons festival terrein? Check dan ons huisreglement.

 

HEEL VEEL PLEZIER OP LULBOOMPOP 2022!

Stichting CLM
Lulboompop is onderdeel van Stichting CLM, en vindt plaats op de Maasdijk (splitsing richting veerpont Appeltern).
KVK: 70762244
Contact
Postadres:
Graaf Alardstraat 42
5366 BR Megen
(NB: dit adres is niet de locatie van het evenement, alleen bestemd voor post)